Dr. Puskás András
+36 20 460 1512

Dr. Kelecsényi Aida

+36 20 386 4421

FAMÍLIA FOGÁSZAT

A BÁTOR ÉS ELÉGEDETT MOSOLYÉRT

a13b0v3 rendelo_aida rendelo_andras

Mi a fogorvosi implantátum?

A fogorvosi impantátum olyan bioanyagból készített műgyökér, amelyet az elvesztett fogak helyére ültetnek be a fogpótlás viselése céljából. Anyaga a legtöbb esetben tiszta, ötvözetlen titán, ezt az anyagot teljes mértékben elfogadja az élő szervezet.

Bővebben: Az implantátum

A lézerfény a sejtekben olyan biokémiai folyamatokat indít el, melynek eredménye képpen felgyorsul a sejtregeneráció, csökken a gyulladás, az ödéma, továbbá fájdaloncsillapító, antibakteriális és immunstimuláló hatása van.

Bővebben: Lézerterápia

  • A fogeltávolítás helyére tett gézgombócot 30 perc után kell ki  köpni. Tilos öblögetni és az üregben keletkezett véralvadékot piszkálni, szívogatni!
  • Amíg zsibbad a szánk, ne együnk!
  • Néhány napig csak puha ételeket fogyasszon!
  • Kerülje a forró italokat és ételeket, mert értágulatot okozhat és újra elindulhat a vérzés!
  • Kerülje az alkohol és koffein tartalmú italokat, tejes termékeket!
  • Öblögetni, szívogatni nem szabad!

Bővebben: Fogeltávolítás után

A gyökérkezelés szó hallatán a legtöbb páciens elrémül. Ezzel az eljárással kapcsolatban olyan mély hiedelmek és félelmek vannak belénk táplálva, melyet nagyon nehéz megváltoztatni. Mi igyekszünk mégis kísérletet tenni erre – hátha sikerül…
Hogyan tudjuk elérni, hogy a gyökérkezelés nem okoz fájdalmat?

Bővebben: Gyökérkezelés

A fogselyem egy vékony műanyag szál, melyet az ételmaradékok és a lepedék fogak felszínéről való eltávolítására használnak. Fogorvosok mindennapi használatát ajánlják, mint kiegészítő eszköz a fogmosáshoz. Elérhető viaszozott és nem viaszozott formában. A viaszozott forma könnyebben becsúszik a fogak közé. Ezen kívül egyesek fluoridokkal, mentollal vannak átitatva.

Bővebben: A fogselyem használata

high school diploma